COLOR TECH -sävytteet

Värjätyille hiuksille kehitetty COLOR TECH -sävytesarja tuo pitkäkestoisemman ja turvallisen vaihtoehdon hiustenvärjäykseen ja hiusvärin säilyttämiseen. COLOR TECH -sävytteet antavat hiuksille intensiivisen sävyn, joka kestää jopa 20 pesukertaa. Sävytesarja on kehitetty ja valmistettu Suomessa. COLOR TECH -sävytteet ovat vegaanisia ja ammoniakittomia.

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Inspiraatio

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
8