Search
Close this search box.

FAQ

Mistä voin ostaa Biozell -tuotteita?

Löydät Biozell -tuotteet hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Miten saan kuivashampoon korkin irti?
Tiukka korkki irtoaa painamalla korkkia peukalolla sivusta ja työntämällä sitä ylöspäin. Jos et onnistu saamaan korkkia irti, ota yhteyttä kuluttajapalveluumme.

Miten voin poistaa Biozellilla värjätyn värin hiuksistani?
Väri haalistuu pois niin sävytteillä kuin suoraväreilläkin värjätyistä hiuksista pesujen myötä. Värin kestoon vaikuttaa valittu sävy sekä hiusten kunto: Punasävyt peseytyvät pois nopeiten ja väri tarttuu huokoiseen ja/tai käsiteltyyn hiukseen huomattavasti tervettä luonnonhiusta paremmin.

Siniset sävyt tarttuvat hiukseen tiukasti, jopa pysyvästi väripigmentin hienojakoisuuden vuoksi. Ensikertalaisen onkin hyvä aloittaa värjäys helpommista väreistä, eli oranssista tai vaaleanpunaisesta. Jos lopputulos ei ole toivotunlainen tai et malta odottaa värin poistumista, pese hiukset Biozellin syväpuhdistavalla shampoolla tai Color Mask Color Removing shampoolla. Väriä kannattaa aina kokeilla ennen ensimmäistä värjäystä pieneen hiusosioon, jotta pääset selville toteutuvasta sävystä sekä sen kestosta.

Testataanko Biozellin tuotteita eläimillä?
Kosmetiikan eläinkoekielto tuli täydelliseksi 11.3.2013. Käytännössä tämä tarkoittaa, ettei EU:ssa saa myydä kosmetiikkavalmisteita, joille on tehty kieltojen jälkeen eläinkokeita. Kiellot koskevat sekä valmiita tuotteita että kosmetiikan ainesosia.
Tuotevalmistajamme ovat erittäin tarkkoja näiden säädösten noudattamisessa, eivätkä näin ollen testaa mitään tuotteita tai niiden ainesosia eläimillä.

Puuttuiko kysymyksesi listalta?
Kysymykset, tuotetoiveet ja muun palautteen pääset antamaan meille yhteydenottolomakkeella.