Search
Close this search box.

NORDIC COLOR

Kotimaiset Biozell Nordic Color -kestovärit antavat intensiivisen mutta luonnollisen lopputuloksen. Hajusteeton, ammoniakiton ja koostumukseltaan erittäin korkealaatuinen väri luo hoitavien ainesosien ansiosta kiiltävät, kosteutetut ja elinvoimaisen näköiset hiukset.

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Ominaisuudet

Inspiraatio

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
10