Search
Close this search box.

Biozell Professional Color Tech intensiivinen sävyte Espresso 200ml

Intensiivinen sävyte värjätyille hiuksille

Kylmä kahvinruskea sävyte keski- ja tummanruskeille hiuksille.

Antaa hiuksille pitkäkestoisen sävytystuloksen. Uuden Color Lock -teknologian ansiosta sävy kestää jopa 20 pesukertaa. Ylläpitää ja syventää hiusvärin hehkua ja tuo hiuksiin kauniin kiillon. Hoitaa ja kosteuttaa tehokkaasti ja jättää hiukset helposti kammattaviksi.

Helppo käyttää, vaikutusaika 10-15 min. Sävyte on hoitoainepohjainen ja sen vuoksi hellä hiuksille ja hiuspohjalle. Sisältää UV- ja lämpösuojan. Ammoniakiton ja vegaaninen. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Lopputulos riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä. Sävyte tarttuu parhaiten värjättyihin hiuksiin. Käsittelemättömiin hiuksiin se tuo pienen vivahteen ja kiiltoa. Sävytteellä ei voi peittää harmaita hiuksia tai tyvikasvua.

Pakkauskoko: 200 ml

Aktiiviset ainesosat

Behentrimonium Chloride : Hiusta hoitava kationinen aine. Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa märkä- ja kuivakammattavuutta. Pehmentää hiuksia.
Quaternium-87 : Kationinen hoitava polymeeri, joka tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat sekä märkänä että kuivana. Vähentää sähköisyyttä.
Quaternium-80 : Tehokkaasti hoitava ja hiuksia selvittävä aine. Parantaa kammattavuutta, vähentää sähköisyyttä ja tekee hiuksista silkkisen tuntuiset ja helposti käsiteltävät.
Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate : Kationinen hiusta hoitava aine. Parantaa kammattavuutta, tekee hiuksista pehmeät ja suojaa hiusta mekaaniselta rasitukselta, kuten kampaamiselta.
Silicone Quaternium-22 : Antaa loistavan lämpösuojan, parantaa merkittävästi värjättyjen hiusten värin pysyvyyttä sekä märkä- ja kuivakammattavuutta ja tekee hiuksista erinomaisen hoidetut. Polysilicone-19 : Suojaa tehokkaasti hiusvärejä haalistumasta auringonvalossa, hiuskuituja UV-säteilyn aiheuttamilta vaurioilta ja hiuksen pintaa myös poishuuhdeltavissa tuotteissa. Kationisen luonteensa vuoksi sitoutuu helposti hiuskeratiiniin, muodostaen ohuen suojakerroksen, joka absorboi vahingollista UV-säteilyä. Suojaava vaikutus koskee sekä hiuksen kuiturakenteen eheyttä että hiusväriä. Hiusta hoitava vaikutus, erityisen miellyttävä tuntuma kuivassa hiuksessa.
CA Dimethicone Crosspolymer : Innovatiivinen hiustenhoitoteknologia tarjoaa intensiivistä hoitoa, kosteuttaa hiuksia tehokkaasti, antaa hiuksiin erityisen hyvän kiillon ja tekee hiuksista pehmeät. Verrattuna muihin markkinoilla oleviin vastaaviin silikoneihin, PCA Dimethicone Crosspolymer tarjoaa parempaa märkäkammattavuutta ja tehokkaamman hoitotehon. Polymeerin pca osa sitoo kosteutta hiuksessa tuoden intensiivistä hoitotehoa ja kosteutusta kun taas silikoniosa polymeeristä sitoutuu hiuksen pintaan lisäten kiiltoa ja pehmeyttä.
Propylene Glycol & Benzyl Alcohol & Quaternium-80 : Nestemäinen liuotinseos vesiliukoisille hiusväriaineille, edesauttaa hiusväriaineiden tunkeutumisen syvälle hiuksen rakenteeseen, parantaa hiusväriaineiden kiinnittyvyyttä hiuksen rakenteessa.
Basic Blue 99, Basic Brown 16, Acid Violet 43, Basic Yellow 57, Basic Red 76, Basic Violet 16, Basic Violet 2, Basic Brown 17, Basic Red 51, HC Blue NO. 15, Basic Yellow 87, Basic Violet 2 : Kationisia suoraväripigmenttejä.

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Propylene Glycol, Behentrimonium Chloride, Quaternium-87, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Silicone Quaternium-22, Polysilicone-19, PCA Dimethicone Crosspolymer, Polyglyceryl-3 Caprate, Ceteareth-20, Dimethicone, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Quaternium-80, Basic Blue 99, Basic Brown 16, Acid Violet 43, Basic Yellow 57, Basic Red 76, Basic Violet 2, Basic Brown 17, Basic Red 51, HC Blue NO. 15, Basic Yellow 87, Phenoxyethanol, Cocamidopropyl Betaine, Dipropylene Glycol, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Benzyl Alcohol, Isopropyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Palmitamidopropyltrimonium Chloride

Käyttö

Käyttö: Levitä tasaisesti kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 10-15 min ja huuhdo huolellisesti. Lämpö tehostaa sävyn intensiivisyyttä ja kestoa. Sävy kestää hiusten väristä ja huokoisuudesta riippuen 12-20 pesukertaa. Riittää 3-4 sävytykseen puolipitkille hiuksille.

Huom. Testaa sävyä huomaamattomaan paikkaan ennen lopullista käsittelyä. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua. Suojaa kädet ja ympäristö. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele heti huolellisesti. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Kierrätysohje

Irrota korkki ja tuubi erilleen. Kierrätä molemmat osat muovinkeräykseen. Muovikeräykseen laitettavien pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia.

EAN 6411463066405
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

CT-Espresso_Texture

Vinkki

Kaikkia Color Tech -sävytteitä voi sekoittaa keskenään. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon. Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.