Search
Close this search box.

Vastuullisuus

KOTIMAISTA TUOTANTOA VIHREÄLLÄ ENERGIALLA

Kaikki Biozellin tuotteet valmistuvat Suomessa, tuuli- ja aurinkoenergian voimin. Tuotantolaitoksemme panostavat aktiivisesti ja suunnitelmallisesti ympäristöasioihin, energiatehokkuuteen sekä hiilijalanjäljen pienentämiseen useiden toimintojen osalta. Uusimpien teknologioiden hyödyntäminen mahdollistaa mm. vesijohtoveden säästämisen sekä uusiutuvilla energiamuodoilla tuotetun sähköenergian ja uusiolämmön käytön.

Vuonna 2023 saimme aerosol –tuotteiden tuotannon Suomeen, joten voimme ylpeästi kertoa valmistavamme kaikki tuotteemme Suomessa!

Kotimaisuus: Kaikki Biozell tuotteet valmistetaan ja pakataan Suomessa, mikä tarkoittaa lyhyitä kuljetusmatkoja sekä työpaikkoja Suomeen⁠.
Energiankulutus: Tuotteemme valmistetaan vihreällä sähköllä, joka on 100 % uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua⁠.
Vastuullinen tuotantotapa: Tuotantolaitoksillamme on ISO 9001:2015 -laatusertifiointi ja tuotantomme noudattaa kosmetiikan hyviä valmistustapoja ISO 22716:2007 -standardin mukaisesti.

KIERRÄTYSOHJEET

Pullot ja tuubipakkaukset: Irrota korkki ja tuubi tai pullo erilleen. Kierrätä molemmat osat muovinkeräykseen.
Pumppupullot: Irrota pumppuosa ja pullo erilleen. Kierrätä tyhjä pullo muovinkeräykseen ja pumppuosa sekajätteeseen.
Purkit: Kierrätä tyhjä pakkaus muovinkeräykseen.
Aerosolpakkaukset: Kierrätä tyhjä alumiinipullo metallinkeräykseen, korkki ja painonappi muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info
Muovikeräykseen laitettavien pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia. Tuotekohtaiset kierrätysohjeet löydät aina tuotepakkauksesta.