Uutta! Pastellivivahteita vaalennetuille hiuksille ja Nordic Blonde -vaalennusaine

Syksyn uutuus, Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.

Vaalenna hiukset: NORDIC BLONDE -vaalennusaine

Uusi Biozell NORDIC BLONDE -vaalennusaine on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille. Se vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta ja tekee hiuksista luonnollisen vaaleat. Samalla se suojaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa hiusta. Vaalennusaine jättää hiukset pehmeiksi ja kiiltäviksi sisältämiensä jojoba- ja rypsiöljyjen ansiosta. Helppokäyttöisessä uutuudessa on vain kaksi sekoitettavaa ainesosaa. Tuotteen annetaan vaikuttaa 30–45 minuuttia.

Biozell Nordic Blonde vaalennusaineBiozell Color Mask Nordic Blonde taittosävyt

Taita sävyä pastelliseksi: COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt

Uusilla Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyillä tuot kauniin pastellivivahteen ja upean kiillon vaalennettuihin hiuksiin. Taittosävyt ovat helppo- ja nopeakäyttöinen, hiuksia ja hiuspohjaa säästävä tapa taittaa hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi. Taittosävyt ovat hoitoainepohjaisia, joten ne ovat hiuksille hellävaraisia ja samalla kosteuttavat ja pehmentävät hiusta. Vaikutusaika on vain viisi minuuttia, ja sävy kestää hiuksissa hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä riippuen noin 4-8 pesun ajan. Taittosävyt ovat vegaanisia, silikonittomia ja ammoniakittomia ja ne valmistetaan Suomessa.

Neljä pehmeää uutta karkkisävyä:

  • Marshmallow – kaunis pastellipinkki
  • Peach – herkän pehmeä, pastellinen persikkasävy
  • Lavender – viileä pastellilila
  • Champagne – metallinhohtoinen vaalea beige

Parhaan pastellisävyn saat, kun hiuksesi on vaalennettu vaalennusasteeseen 10 tai vaaleammaksi, ja käyttämällä taittosävyä heti vaalennuksen jälkeen. Lopputulos on yksilöllinen ja riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä. Levitä taittosävy kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.
Vinkki! Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, samoin levittäminen kuiviin hiuksiin.

Biozell Color Mask Nordic Pastels -taittosävyt

Lue myös:

Näin pidät hiukset viileän vaaleana

Liittyvät avainsanat

Katso myös

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
Sävytteistä on moneksi. Sävytteillä ylläpidät hiusväriäsi elinvoimaisena kampaajakäyntien välillä, elvytät haalistuneen hiusvärin uuteen hehkuun, taitat sävyä viileämmäksi tai lämpimämmäksi tai tuot kokonaan uutta vivahdetta hiuksiin. Sävytteet on suunniteltu värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Lue, miten sävytteet toimivat, minkä värin valita ja miten sävytteitä käytetään.
0