Search
Close this search box.

Näin pidennät hiusten värjäysväliä sävytteiden avulla

Tuntuuko, että kalenteristasi ei löydy aikaa kampaajakäynnille joka kuukausi tai hiusvärisi haalistuu silmissä jo pian värjäyksen jälkeen? Värjätyille hiuksille tarkoitettujen Biozell Professional Color Tech -sävytteiden ja sävyttävien shampoiden avulla ylläpidät kaunista hiusväriäsi elinvoimaisena värjäyskertojen välillä, vaikka kampaamokäynnit joskus venyisivätkin normaalia pidemmäksi.

Hiusten sävyttäminen

Biozell Professional Color Tech intensiivinen sävyte ylläpitää ja syventää hiusvärin hehkua ja tuo hiuksiin kauniin kiillon. Sen avulla virkistät haalistuneen hiusvärin uuteen loistoon. Sävytä hiuksesi juuri sinulle oikealla Color Tech -sävytteellä tai halutessasi voit mixata oman sävyn, sillä saman tuoteperheen sävytteitä voi sekoittaa keskenään.

Sävyte on helppo levittää ja sen vaikutusaika on vain 10-15 min, eli super-helppoa ja nopeaa! Muistathan, että lopputulokseen vaikuttaa hiustesi vaaleusaste, aiemmat käsittelyt sekä hiusten huokoisuus. Innovatiivisen Color Lock -teknologian ansiosta Color Tech -sävyte pysyy hiuksissa pitkään, noin 12-20 pesukertaa.

Biozell Color Tech intensiiviset sävytteet

Tueksi myös sävyttävä shampoo

Mikäli haluat ylläpitää intensiivistä väriä tehokkaasti, niin suosittelemme sävytteen rinnalla käyttämään myös Biozell Professional Color Tech sävyttävää shampoota. Tämän avulla saat enemmän väripigmenttejä hiuksiisi, eikä shampoo pese väripigmenttejä pois, vaan päin vastoin se lisää pigmenttiä hiuksiisi.

Tuotteet ovat hoitavia, eivätkä vahingoita hiusta, joten voit huoletta käyttää tuotteita samanaikaisesti tai vuorotellen tarpeesi mukaan. Color Tech sävyttävä shampoo pysyy hiuksissa 4-6 pesukertaa ja kun annat shampoon vaikuttaa muutaman minuutin ennen huuhtelua, saat parhaimman lopputuloksen.

Huomioithan, että Color Tech sävyttävä shampoo ja sävytteet tarttuvat parhaiten värjättyihin tai vaalennettuihin hiuksiin, eivätkä välttämättä sävytä ”luonnon tilassa” olevaa hiusta.

Tyvikasvu nopeasti piiloon

Tyvikasvun saat näppärästi piiloon Biozell Professional Color Tech sävyttävällä tyvispraylla. Se peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset välittömästi. Tämän lisäksi tummat sävyt antavat hiuksiin myös tuuheutta, muotoiltavuutta ja rakennetta. Tyvispray peseytyy pois ensimmäisessä pesussa.

Biozell tyvisprayt

Lue myös:

Näin ylläpidät hiusväriä

Näin pidät hiukset viileän vaaleana

Liittyvät avainsanat

Katso myös

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
0