Search
Close this search box.

Biozell Professional Color Mask Nordic Pastels Taittosävy Marshmallow 150ml

Taittosävy vaalennetuille hiuksille

Pastellinen pinkki sävy ja kaunis kiilto.

Biozell Color Mask Nordic Pastels -taittosävyillä tuot kauniita pastellisia vivahteita ja upean kiillon vaalennettuihin hiuksiin vain viidessä minuutissa. Parhaan tuloksen saa käyttämällä taittosävyä heti vaalennuksen jälkeen. Taittosävy on hoitoainepohjainen, joten se on hellä hiuksille ja hiuspohjalle. Hoitaa hiuksia ja antaa kauniin kiillon. Selvittää hiukset ja poistaa sähköisyyttä. Silikoniton ja ammoniakiton. Valmistettu Suomessa.

Parhaan pastellisävyn saat, kun hiuksesi on vaalennettu vaaleusasteeseen 10 tai vaaleammaksi. Lopputulos riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä. Sävy kestää hiuksista riippuen noin 4-8 pesua. Sävytteellä ei voi peittää harmaita hiuksia tai tyvikasvua.

Pakkauskoko: 150 ml

Aktiiviset ainesosat

Glyseriini: Hellävarainen tehokosteuttaja. Poistaa sähköisyyttä.
Behentrimonium Chloride: Vähentää hiusten sähköisyyttä ja parantaa märkä- ja kuivakammattavuutta. Pehmentää hiuksia.
Quaternium-87: Hoitava aine, tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat sekä pyyhekuivana että kuivana, vähentää sähköisyyttä hiuksissa.
Betaiini: Kosteuttaa hellävaraisesti.
Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride: Palauttaa hiuksen luonnollisen hydrofobisuuden (tekee hiuksesta vettähylkivän), antaa pitkäkestoisen hoitotehon, joka paranee vähintään viiden pesun ajan, parantaa märkäkammattavuutta.
Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate: Hoitava aine. Vähentää hiusten sähköisyyttä.
Quaternium-80: Tehokkaasti hoitava ja hiuksia selvittävä aine. Parantaa kammattavuutta, vähentää sähköisyyttä ja tekee hiuksista silkkisen tuntuiset ja helposti käsiteltävät.

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Propylene Glycol, Quaternium-87, Betaine, Polyacrylamidopropyltrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Quaternium-80, Ceteareth-20, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Phenoxyethanol, Basic Red 51, Basic Blue 99, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Käyttö

Parhaan pastellisävyn saat, kun hiuksesi on vaalennettu vaaleusasteeseen 10 tai vaaleammaksi. Levitä taittosävy kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. Anna vaikuttaa 5 min ja huuhtele huolellisesti. Sävy kestää hiuksista riippuen noin 4-8 pesua. Riittää 2-3 käsittelyyn puolipitkille hiuksille.

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.

Huom! Testaa sävyä hiussuortuvaan ennen varsinaista sävytystä. Ei peitä tyvikasvua. Suojaa kädet ja ympäristö. Jos ainetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi.

Kierrätysohje

Irrota korkki ja tuubi erilleen. Kierrätä molemmat osat muovinkeräykseen. Muovikeräykseen laitettavien pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia.

EAN 6414400028894
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.