Biozell Professional Nordic Blonde Vaalennusaine

Vaalennusaine – vaalennusteho jopa 6 astetta

Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine on kehitetty erityisesti pohjoismaisille hiuksille. Se vaalentaa hiusta jopa 6 astetta ja tekee hiuksista luonnollisen vaaleat. Sisältää hoitavia jojoba- ja rypsiöljyjä. Suojaa, kosteuttaa ja rakennepaikkaa hiusta. Helppo käyttää, vain kaksi sekoitettavaa komponenttia. Sopii myös raidoittamiseen.

Pakkaus sisältää:

  • Vaalennusjauhe 50 g
  • Kehite 100 ml
  • Suojakäsineet
  • Käyttöohjeet

Aktiiviset ainesosat

Potassium Persulfate, Ammonium Persulfate: Vaalentaa hiusta

Hydrogen Peroxide: Vetyperoksidi, hapettava aine

Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropyl Ammonium Gluconate: Glukooseihin perustuva hiusta vahvistava ja rakennepaikkaava yhdiste, pystyy läpäisemään hiuksen ja vahvistaa ja korjaa hiusta sisältä rakentaen uusia vety- ja ionisidoksia hiukseen

Brassica Campestris Seed Oil: Rypsiöljy, hiusta ja ihoa kosteuttava sekä hiusta korjaava aine

Simmondsia Chinensis Seed Oil: Jojobaöljy, hiusta ja ihoa hoitava ja kosteuttava aine, vahvistaa hiusta

Etidronic Acid: Kelatointiaine, neutraloi vedessä esiintyviä epäpuhtauksia (mm. raskasmetalleja ja suoloja) tehden ne vesiliukoiseksi, suojaa hiusta hiusten värjäyksen, vaalennuksen ja permanentin aikana

Tetrasodium Etidronate: Kelatointiaine, neutraloi vedessä esiintyviä epäpuhtauksia (mm. raskasmetalleja ja suoloja) tehden ne vesiliukoiseksi, suojaa hiusta hiusten värjäyksen, vaalennuksen ja permanentin aikana

Ainesosat

VAALENNUSAINE: Potassium Persulfate, Ammonium Persulfate, Sodium Silicate, Magnesium Carbonate Hydroxide, Sodium Metasilicate, Sodium Stearate, Cyamopsis Tetragonoloba (Guar) Gum, Kaolin, Magnesium Oxide, Cyclodextrin, Disodium Lauryl Sulfosuccinate, Paraffinum Liquidum / Mineral Oil, Xanthan Gum, Disodium EDTA, C.I. 77007 / Ultramarines

KEHITE: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Hydroxypropylgluconamide, Hydroxypropyl Ammonium Gluconate, Brassica Campestris Seed Oil, Ceteareth-20, Etidronic Acid, Sodium Stannate, Acetanilid, Tetrasodium Etidronate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Tartaric Acid

Käyttö

VALMISTAUTUMINEN

Tee yliherkkyystesti 48 tuntia ennen hiusten vaalennusta. Lue käyttöohjeet ennen käyttöä ja noudata ohjeita huolellisesti. Poista korvakorut ja silmälasit. Vältä väriaineen joutumista vaatteille tai ympäristöön, sillä se saattaa jättää niihin pysyvät jäljet.

SEKOITUS

Suojaa vaatteesi ja laita käsiisi suojahanskat. Leikkaa vaalennusjauhepussi varovasti auki merkittyä viivaa pitkin ja annostele tarvitsemasi määrä vaalennusjauhetta sekoituskulhoon. Älä käytä metallista sekoituskulhoa tai metallisia välineitä.

Avaa kehitepullo ja lisää tarvitsemasi määrä kehitettä sekoituskulhoon. Sekoitussuhde:1:2 eli 1 osa vaalennusjauhetta, 2 osaa kehitettä. Sekoita ainekset tasaiseksi massaksi. Sekoita vain tarvitsemasi määrä ja säästä loput seuraavaan käyttökertaan. Älä säilytä ylijäänyttä, valmista seosta.

LEVITYS

Aloita levitys välittömästi sekoituksen jälkeen. Levitä seos kuiviin, pesemättömiin hiuksiin.

Vaalennusaika on 30-45 minuuttia tavoitellusta vaaleusasteesta ja hiusväristä riippuen. Vaalentamisen aikana voit tarkistaa hiussuortuvasta, kuinka vaalentuminen on edennyt. Pyyhi hiussuostuva puhtaaksi esim. kostealla paperipyyhkeellä. Jos haluat jatkaa vaalennusta, lisää suortuvaan vaalennusaineseosta ja anna vaikuttaa tarvittavan ajan, ei kuitenkaan enempää kuin 45 minuuttia.

Koko pään vaalennus:

Levitä vaalennusainemassa värjäyspensselin avulla tasaisesti hiuksiin. Etene osio osiolta, kunnes olet käsitellyt hiukset kokonaan. Vaalennusaika on 30-45 minuuttia tavoitellusta vaaleusasteesta riippuen.

Vaikutusajan jälkeen laita suojakäsineet takaisin käteen ja huuhtele hiukset huolellisesti runsaalla vedellä. Lopuksi pese hiukset shampoolla ja käytä sen jälkeen hoitoainetta tai Biozell NORDIC PASTELS taittosävyä.

Tyvikasvun vaalennus:

Aloita levittämällä seosta värjäyspensselin avulla hiusten tyveen. Etene tekemällä hiuksiin samansuuntaisia jakauksia ja levittämällä seosta kaikkialle tyvikasvun alueelle. Anna seoksen vaikuttaa hiusten tyvessä 20-30 minuuttia. Lopuksi levitä seosta muualle hiusten pituuksiin ja anna vaikuttaa vielä 10-15 minuuttia.

Kokonaisvaikutusaika on 30-45 minuuttia tavoitellusta vaaleusasteesta riippuen. Vaikutusajan jälkeen laita suojakäsineet takaisin käteen ja huuhtele hiukset huolellisesti runsaalla vedellä. Lopuksi pese hiukset shampoolla ja käytä sen jälkeen hoitoainetta tai Biozell NORDIC PASTELS taittosävyä.

Raidoitus:

Huomioithan, että tarvitset raitoihin pienemmän määrän seosta kuin koko pään vaalennukseen.

Foliota käytettäessä: Poimi folion päälle hiusosioita ja levitä seos hiuksiin värjäyspensselin avulla, taittele folio kiinni ja etene näin osio osiolta.

Raitahuppua käytettäessä: Poimi tarvittava määrä hiuksia koukulla hupun päälle ja levitä seos hiuksiin värjäyspensselin avulla.

Kun haluamasi vaaleus on saavutettu, laita suojakäsineet takaisin käteen ja huuhtele hiukset huolellisesti runsaalla vedellä. Lopuksi pese hiukset shampoolla ja käytä sen jälkeen hoitoainetta tai Biozell NORDIC PASTELS taittosävyä.

 

HUOM!

Käytä valmis seos välittömästi. Älä säilytä ylijäänyttä seosta. Vaalennusjauhe säilyy 6 kk ja kehite 12 kk avaamisesta, jos niitä ei ole sekoitettu keskenään. Sulje pakkaukset huolellisesti käytön jälkeen.

 

VAROITUS:

Varo aineen joutumista silmiin. Aineen jouduttua silmiin, huuhtele välittömästi runsaalla vedellä ja ota tarvittaessa yhteyttä lääkäriin.

Kierrätysohje

Kierrätä tyhjä kehitepullo ja korkki muovipakkauskeräykseen, hanskat ja tyhjä vaalennusjauhe-sachet sekajätteeseen, kotelo kartonkikeräykseen ja käyttöohje paperinkeräykseen.

Ylijäänyt vaalennusjauhe kuuluu vaarallisen jätteen keräykseen, ylijäänyt kehite vedellä laimennettuna viemäriin.

EAN 6414400028931
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Vaalennuskäsittelyn jälkeen voit taittaa sävyä upean pastelliseksi käyttämällä Biozell Color Mask Nordic Pastels -taittosävyjä – helppoa ja nopeaa!