Biozell Color Tech Sävyttävä shampoo Chocolate 200ml

Intensiivinen sävyttävä shampoo värjätyille hiuksille

Kaunis suklaaruskea sävy vaaleille ja ruskeille hiuksille.

Shampoo paitsi sävyttää ja puhdistaa, myös hoitaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Se auttaa poistamaan sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja sisältää myös UV-suojan.

Helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika vain 2-5 min. Sulfaatiton ja vegaaninen. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Sävy kestää hiuslaadusta riippuen 4-6 pesukertaa. Hiusten kunto ja pohjaväri vaikuttavat lopputulokseen. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua.

Pakkauskoko: 200 ml

Aktiiviset ainesosat

Glyseriini : Kosteuttaa.
Polyquaternium-7 : Vähentää sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta.
Makadamiaöljy : Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä hiuspohjaa, tekee hiuksista kiiltävät ja joustavat.
Karpalouute : Antioksidantti. Ravitsee hiuksia.
Ethylhexyl Methoxycinnamate : UV-suoja.

Ainesosat

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, Decyl Glucoside, Glycerin, Cocamide MEA PEG-7 Glyceryl Cocoate, Capryloyl/Caproyl Methyl Glucamide, Propylene Glycol, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Polyquaternium-7, Lauroyl/Myristoyl Methyl Glucamide, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tocopherol, Quaternium-80, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate, Basic Orange 31, Basic Brown 16, Basic Blue 99, Basic Red 51, Basic Yellow 87, Basic Brown 17, Phenoxyethanol, Iodopropynyl Butylcarbamate, Ethylhexylglycerin, Benzyl Alcohol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Sodium Hydroxide, Citric Acid

Käyttö

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Pidempi vaikutusaika tehostaa sävyä. Käytä pesun jälkeen hoitoainetta. Hiusten kunto ja pohjaväri vaikuttavat lopputulokseen. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua. Suojaa kädet ja ympäristö. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Kierrätysohje

Tyhjän pullon ja korkin voit laittaa muovipakkauskeräykseen.

EAN 6414400028795
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Parhaan lopputuloksen hiusvärin ylläpidossa saat käyttämällä rinnakkain sekä sävyttävää shampoota että hoitoainepohjaista sävytettä. Värin ylläpidossa sävytteen käyttö kannattaa aloittaa jo pian hiusten kestovärjäyksen jälkeen, jotta väri ei ehdi haalistua, vaan säilyy hyvänä koko värjäysvälin.