Search
Close this search box.

Biozell Professional Color Mask Hoitava sävyte Silver 150ml

Hoitava sävyte värjätyille hiuksille

Poistaa hiuksista keltaisuutta ja kirkastaa värin. Viileä hopean sävy sopii vaaleisiin ja harmaisiin hiuksiin.

Sävyttää kuin sävyte ja samalla hoitaa hiuksia kuin hoitoaine antaen hiuksille upean kiillon. Sävyte on hoitoainepohjainen, joten se on hellä hiuksille ja hiuspohjalle.

Helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika vain 3-5 min. Hajusteeton, ammoniakiton ja vegaaninen. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Sävy kestää hiuksissa 4-8 pesua. Lopputulos riippuu hiusten kunnosta, pohjaväristä, luontaisesta hiuslaadusta ja aikaisemmista käsittelyistä. Sävyte tarttuu parhaiten värjättyihin hiuksiin. Käsittelemättömiin hiuksiin se tuo pienen vivahteen ja kiiltoa. Sävytteellä ei voi peittää harmaita hiuksia tai tyvikasvua.

Pakkauskoko: 150 ml

Aktiiviset ainesosat

Behentrimonium Chloride & Cetrimonium Chloride: Hiusta hoitavia kationisia aineita. Vähentävät hiusten sähköisyyttä ja parantavat märkä- ja kuivakammattavuutta. Pehmentävät hiuksia.
Glyseriini: Hellävarainen tehokosteuttaja. Poistaa sähköisyyttä.
Sorbitoli: Kosteuttaa hellävaraisesti.
PEG/PPG-15/15 Dimethicone : Vesiliukoinen silikoni, hoitaa hiuksia, parantaa märkäkammattavuutta ja värinkestoa sekä tuo hiuksiin kiiltoa.

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Sorbitol, Quaternium-87, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Cetrimonium Chloride, PEG/PPG-15/15 Dimethicone, Quaternium-80, Ceteareth-20, Ethylhexylglycerin, Citric Adic, Phenoxyethanol, Basic Yellow 57, Basic Blue 99, Basic Brown 16

Käyttö

Käyttö: Levitä sävyte pyyhekuiviin hiuksiin (jos hiuksissasi ei ole muotoilutuotteita, voit laittaa sävytettä myös kuiviin hiuksiin, jolloin sävy tarttuu hiuksen pintaan hieman tehokkaammin). Suojaa kädet ja ympäristö. Anna vaikuttaa 3–5 minuuttia ja huuhdo huolellisesti. Shampoopesua tai hoitoainetta ei tarvita sävytyksen jälkeen. Muotoile hiukset lopuksi haluamallasi tavalla.
Tuubin korkki napsahtaa ilmatiiviisti kiinni, kun painat korkin keskeltä.

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä.

Huom! Testaa sävyn sopivuus hiussuortuvaan ennen käyttöä erityisesti jos hiuksesi ovat huokoiset tai vaalennetut. Huuhtele testisuortuva 3–5 min. kuluttua ja kuivata se. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon.

Kierrätysohje

Irrota korkki ja tuubi erilleen. Kierrätä molemmat osat muovinkeräykseen. Muovikeräykseen laitettavien pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia.

EAN 6411463061707
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

CM-Silver_Texture

Vinkki

Saunan lämpö tehostaa sävytteen vaikutusta, mutta muista suojata hiukset pyyhkeellä liialta lämmöltä. Jos sävy on liian kirkas tai tumma, voit laimentaa sävytettä sekoittamalla sitä tavallisen hoitoaineen joukkoon.