Search
Close this search box.

Biozell Professional Rial Vaalennusvoide 60ml

Vaalennusvoide värjäämättömille hiuksille

Rial on kotimainen ja hajusteeton vaalennusvoide käsittelemättömille hiuksille. Se vaalentaa hellävaraisesti hiusten sävyä 2-3 asteen verran. Ainutlaatuinen pigmentitön voide ei tuo sävyä hiuksiin, vaan tekee niistä luonnollisen vaaleat. Sopii myös raidoittamiseen.

Pakkauskoko: 60 ml
Ainesosat

VAALENNUSVOIDE: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-33, Ammonia, Cocamine Oxide, Cetyl Alcohol, Ethanolamine

KEHITE: Aqua, Hydrogen Peroxide, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Etidronic Acid, Sodium Stannate, Acetanilid

Käyttö

ANNOSTELU:
Raidat: 25 ml Vaalennusvoidetta ja 25 ml Kehitettä
Lyhyet hiukset: 25-30 ml Vaalennusvoidetta ja 25-30 ml Kehitettä Puolipitkät hiukset: 50-60 ml Vaalennusvoidetta ja 50-60 ml Kehitettä

SEKOITUS
Käytä suojakäsineitä. Annostele tarvitsemasi määrä Vaalennusvoidetta ja Kehitettä sekoituskulhoon. Älä käytä metallista kulhoa tai metallisia työvälineitä. Sekoitus­suhde on 1 : 1 eli yksi osa Vaalennusvoidetta ja yksi osa Kehitettä. Sekoita hyvin. Sekoita vain tarvitsemasi määrä kerralla ja säästä loput seuraavaan käyttökertaa n. Älä säilytä ylijäänyttä, valmista seasta.

VAIKUTUSAIKA
Vaalennusaika on 30-50 minuutta tavoitellusta vaaleusasteesta, hiusten kunnosta ja väristä riippuen. Sopivan vaikutusajan selvittämiseksi suosittelemme ensin koevärjäystä pieneen osaan hiuksia.

Vaalentamisen aikana voit tarkistaa hiussuortuvasta, kuinka vaalentuminen on edennyt. Pyyhi hiussuortuva puhtaaksi esim. märällä paperipyyhkeellä. Jos haluat jatkaa vaalennusta, lisää suortuvaan väriseosta ja anna vaikuttaa tarvittavan ajan, ei kuitenkaan enempää kuin 50 minuuttia.

LEVITYS

Koko pään vaalennus
Valmista seos ja levitä se pesemättömiin, kuiviin hiuksiin värjäyspensselin tai levi­tyspullon avulla. Levitä vaalennusseos hiuksiin osio asioita ja etene, kunnes olet käsitellyt hiukset kokonaan. Vaalennusaika on 30-50 minuuttia tavoitellusta vaa­leusasteesta riippuen. Vaikutusajan jälkeen laita suojakäsineet takaisin käteen ja huuhtele hiukset huolellisesti runsaalla vedellä. Lopuksi pese hiukset shampoolla ja käytä sen jälkeen hoitoainetta.

Tyvikasvun vaalennus
Valmista seos ja levitä se pesemättömiin, kuiviin hiuksiin. Aloita levittämällä seasta värjäyspensselin avulla hiusten tyveen, etene tekemällä hiuksiin samansuuntaisia jakauksia ja levittämällä seasta kaikkialle tyvi kasvun alueelle. Anna seoksen vai­kuttaa hiusten tyvessä 20-30 minuuttia. Lopuksi levitä seasta muualle hiusten pituuksiin ja anna vaikuttaa vielä 10-20 minuuttia.

Raitahuppua käyttäessäsi poimi tarvittava määrä hiuksia koukulla hupun päälle ja levitä seos hiuksille värjäyspensselin avulla.

Raitafoliota käyttäessäsi poimi folion päälle hiusosioita ja levitä seos hiuksille värjäyspensselin avulla, taittele folio kiinni ja etene näin osio osiolta.

Vaalennusaika on 30-50 minuuttia tavoitellusta vaaleusasteesta riippuen. Kun haluamasi vaaleus on saavutettu, laita suojakäsineet takaisin käteen ja huuhtele hiukset huolellisesti runsaalla vedellä. Lopuksi pese hiukset shampoolla ja käytä sen jälkeen hoitoainetta.

Kierrätysohje

Kierrätä tyhjä kehitepullo ja korkki muovinkeräykseen, hanskat sekajätteeseen ja tyhjä tuubi metallikeräykseen. Käyttöohje paperinkeräykseen ja kotelo kartonkikeräykseen. Mikäli kehitepullossa on vielä tuotetta, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6411463544132
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.