Biozell Professional Color Tech tyvispray Black 100ml

Suihkutettava tyviväri

Sävyttävaä tyvispray mustille ja mustanruskeille hiuksille. Peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset välittömästi. Antaa hiuksiin tuuheutta, muotoiltavuutta ja rakennetta. Raikastaa hiukset ja hiuspohjan. Poistaa sähköisyyttä ja antaa kevyttä pitoa. Peseytyy pois ensimmäisessä pesussa.

Pakkauskoko: 100 ml

Aktiiviset ainesosat

Riisitärkkelys: Raikastaa, antaa mattapinnan.

Ainesosat

Butane, Propane, Alcohol denat., Oryza Sativa Starch, CI 77499, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Magnesium Stearate, Isopropyl Palmitate, Aqua, Dimethicone, Panthenol, Cetrimonium Chloride, Citric Acid.

Käyttö

Käyttö: Suojaa vaatteet ennen käyttöä. Ravista pulloa voimakkaasti ja suihkuta jakauksittain kuivien hiusten tyveen 10–15 cm etäisyydeltä. Anna kuivua ja harjaa tai pöyhi hiukset kevyesti sormin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Kierrätysohje

Kierrätä tyhjä alumiinipullo metallinkeräykseen, korkki ja painonappi muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6414400029044
Alkuperämaa Suomi

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

CM-Sp-Black_Texture

Vinkki

Saat helposti raikkautta ja tuuheutta pesujen välissä. Täydellinen tyvikohottaja kesken päivän.