Biozell Color Tech Sävyttävä shampoo 200ml Silver

Intensiivinen sävyttävä shampoo värjätyille hiuksille

Color Tech intensiivinen sävyttävä shampoo värjätyille hiuksille paitsi sävyttää ja puhdistaa, myös hoitaa, kosteuttaa ja suojaa hiuksia. Se auttaa poistamaan sähköisyyttä, antaa kiiltoa ja sisältää myös UV-suojan. Shampoossa on viileän hopeinen sävy vaaleille ja harmailla hiuksille.

Helppo ja nopea käyttää, vaikutusaika vain 2-5 min. Hajusteeton ja vegaaninen. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Sävy kestää hiuslaadusta riippuen 4-6 pesukertaa. Hiusten kunto ja pohjaväri vaikuttavat lopputulokseen. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua.

Pakkauskoko: 200 ml

Aktiiviset ainesosat

Glyseriini : Kosteuttaa.
Polyquaternium-7 : Vähentää sähköisyyttä ja parantaa kammattavuutta.
Makadamiaöljy : Kosteuttaa ja ravitsee hiuksia sekä hiuspohjaa, tekee hiuksista kiiltävät ja joustavat.
Karpalouute : Antioksidantti. Ravitsee hiuksia.
Ethylhexyl Methoxycinnamate : UV-suoja.

Ainesosat

Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Disodium Cocoamphodiacetate, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Chloride, Cocamidopropyl Hydroxysultaine, Lauryl Glucoside, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract, Polyquaternium-10, Dimethylpabamidopropyl Laurdimonium Tosylate, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-18 Glyceryl Oleate/Cocoate, Tetrasodium EDTA, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Iodopropynyl Butylcarbamate, CI 60730, CI 16035, Citric Acid.

Käyttö

Levitä shampoo kosteisiin hiuksiin ja vaahdota. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja huuhtele huolellisesti. Pidempi vaikutusaika tehostaa sävyä. Käytä pesun jälkeen hoitoainetta. Hiusten kunto ja pohjaväri vaikuttavat lopputulokseen. Ei peitä harmaita hiuksia eikä tyvikasvua. Suojaa kädet ja ympäristö. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele välittömästi vedellä. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Kierrätysohje

Irrota korkki ja pullo erilleen. Kierrätä molemmat osat muovinkeräykseen. Muovikeräykseen laitettavien pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia.

EAN 6414400081677
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Parhaan lopputuloksen hiusvärin ylläpidossa saat käyttämällä rinnakkain sekä sävyttävää shampoota että hoitoainepohjaista sävytettä. Värin ylläpidossa sävytteen käyttö kannattaa aloittaa jo pian hiusten kestovärjäyksen jälkeen, jotta väri ei ehdi haalistua, vaan säilyy hyvänä koko värjäysvälin.