Biozell-Professional_Therapeutic_Oljyhoito

Biozell Professional Therapeutic 1 Öljyhoito kaikille hiuslaaduille

Kaikille hiuslaaduille soveltuva öljyhoito

Vesiliukoinen, kermaisen pehmeä Öljyhoito hoitaa hiuspohjaa kuorimalla kuollutta solukkoa ja paikkaa vaurioituneita hiuksia. Öljyhoito poistaa hilseilyä, punoitusta ja kutinaa sekä antaa hiuksille kiiltoa ja kammattavuutta. Öljyhoitoa voidaan käyttää haude- ja pikahoitona. Öljyhoito on helppo huuhtoa hiuksista pois. Tuote sopii kaikille hiuslaaduille, erinomaisesti myös atoopikoille, psoriaatikoille ja henkilöille, joiden hiuspohja kaipaa kosteutusta. Tuote on hajusteeton.

Pakkauskoko: 200 ml

Aktiiviset ainesosat

Mentoli: Viristää hiuspohjaa.

Ainesosat

Aqua, Cetearyl Alcohol, Clycerin, Cetrimonium Chloride, Dipalmitoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate, Piroctone Olamine, Ceteareth-20, Climbazole, Salicylic Acid, Sodium Oleth Sulfate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Laureth-8 Sulfate, Menthol, Sodium Hydroxide

Käyttö

Käyttö: Levitä pyyhekuiviin hiuksiin ja hiuspohjaan. Anna vaikuttaa 5-30 minuuttia ja huuhtele haalealla vedellä. Lämpö tehostaa vaikutusta.

Kierrätysohje

Irrota pumppuosa ja pullo erilleen. Kierrätä tyhjä pullo muovinkeräykseen ja pumppuosa sekajätteeseen. Muovikeräykseen laitettavien pakkausten tulee olla tyhjiä, puhtaita ja kuivia.

EAN 6411463090103
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.