Search
Close this search box.

Hoitavat sävytteet

Hoitavat sävytteet hiusvärin hoitavaan ylläpitoon ja sävyttämiseen. Valikoimastamme löydät hoitavat sävytteet eri värisille hiuksille. Hoitava sävyte nimensä mukaisesti hoitaa hiuksia, mutta myös ylläpitää ja syventää hiusvärin hehkua ja antaa hiuksiin kauniin kiillon. Voit myös sekoittaa kaikkia sävyjä keskenään niin halutessasi – näin saat oman ainutlaatuisen sävyn juurin sinun hiuksillesi.

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Valitut filtterit

Inspiraatio

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
20