Search
Close this search box.

Takut suoriksi!

Tuntuuko, että hiustesi takkujen selvittely vie paljon aikaa ja takkuja on lähes mahdoton saada selvitettyä ilman hampaiden kiristelyä? Tai lapsesi pitkät ja hennot hiukset vaativat paljon aikaa suoristuakseen?

Ota avuksi selvityssuihke

Biozell Aina Hoito -ja selvityssuihkeen avulla saat takut suoriksi helposti. Tämä suihke on nimensä veroinen ja suihkeen avulla säästät hermojasi ja takut suoristuvat hetkessä. Tämä tuote sopii niin lapsille kuin aikuisillekin, eikä tuotetta tarvitse huuhdella pois.

Voit käyttää suihketta kuiviin tai pyyhekuiviin hiuksiin. (Emme suosittele harjaamaan ja selvittelemään märkiä hiuksia, sillä märkänä hius saattaa venyä ja tämän vuoksi katketa.)

Suihkuta tuotetta kauttaaltaan hiuksiin 20-30 cm etäisyydeltä. Aloita hiusten harjaaminen/kampaaminen latvasta ja etene hiljalleen kohti hiusten tyveä. Voit huoletta lisätä tuotetta harjauksen välissä ja suihkia sitä reilummallakin kädellä, sillä suihke on erittäin kevyt, mutta hoitava.

Hoito -ja selvityssuihkeen avulla saat myös sähköiset ja kuivat hiukset kuriin.

Lue myös:

Näin hoidat huonokuntoisia hiuksia

Liittyvät avainsanat

Liittyvät tuotteetKatso myös

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
0