Biozell AINA Hoito- ja selvityssuihke 150ml

Hiuksiin jätettävä hoitosuihke

Biozell AINA Hoito- ja selvityssuihke on hiuksiin jätettävä hoitosuihke, joka selvittää niin lapsen kuin aikuisenkin takkuiset hiukset hellävaraisesti. Suihke kosteuttaa, antaa kiiltoa ja vähentää tehokkaasti myös pakkasen aiheuttamaa sähköisyyttä. Tekee hiuksista pehmeät ja helposti kammattavat. Sopii normaaleille ja kuiville hiuksille. Sisältää UV- ja kosteussuojan.

Pakkauskoko: 150 ml

Aktiiviset ainesosat

Risiiniöljy: Kosteuttaa ja hoitaa hiusta. Puhdistava ja hiuspohjaa aktivoiva vaikutus.
Betaiini: Vahvistaa hiuksia, parantaa niiden joustavuutta ja tekee niistä sileät ja pehmeät. Saa hiukset näyttämään terveiltä ja hyvinvoivilta.

Ainesosat

Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Cetrimonium Chloride, Betaine, Hydrolyzed Vegetable Protein PG-propyl Silanetriol, Mentha Piperita Extract, Propylene Glycol, Sorbitol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Silicone Quaternium-16, Undeceth-11, Butyloctanol, Undeceth-5, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Disodium EDTA, Iodopropynyl Butylcarbamate, Parfum, Citric Acid

Käyttö

Käyttö: Suihkuta kosteisiin tai kuiviin hiuksiin. Ei huuhdella pois.

Kierrätysohje

Tyhjän pullon ja korkin voit laittaa muovipakkauskeräykseen, pumppuosan sekäjätteeseen.

EAN 6411463030413
Alkuperämaa FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.