Search
Close this search box.

Näin teet kestävät kiharat

Monelle meistä on varmasti tuttua se, että olet käyttänyt kampaukseesi turhauttavan kauan aikaa, eikä lopputulos kestäkään ulkoilmaa. Kiharsit hiuksiasi tuntikausia ja lähdet ulos hyvillä mielin, mutta tunnin päästä kampauksesi onkin aivan toisen näköinen kuin lähtiessäsi kotoa. Kuulostaako tutulta? Tämän välttämiseksi katso alta ohjeet kestävämmän kiharakampauksen tekoon vaihe vaiheelta.

Ohjeet kestävän kiharakampauksen tekoon

 • Valitse sopiva kiharrin, puikko tai muotoilurauta. Kihartimen ja puikon koko vaikuttaa kiharan kokoon.
  (Psst! Mikäli haluat selkeä kiharat, älä valitse liian suurta kiharrinta tai puikkoa. Jos taas haluat laineiset kiharat, voit valita vähän suuremmat kihartimen tai puikon.)
 • Ennen kuin aloitat kihartamaan hiuksiasi, harjaa hiuksesi hyvin. Takkuisista hiuksista ei saa kaunista lopputulosta. Hiukset eivät saa olla märät tai kosteat eikä myöskään likaiset.
 • Suihkuta hiuksiisi kauttaaltaan Biozell Professional Keratiini Lämpö- ja muotoilusuihketta 20-30 cm etäisyydeltä. Suihke sisältää keratiinia, ja se suojaa hiuksiasi lämpökäsittelyiden aikana ja vähentää hiusten katkeilua ja vaurioitumista. Suihkeen sisältämän kosteussuojan ansiosta kiharasi eivät suoristu heti kosteallakaan ilmalla.
  Biozell keratiini muotoilusuihke
 • Harjaa hiuksesi, jotta tuote levittyy tasaisesti kaikkialle hiuksiisi. Jos hiuksesi ovat kosteat, föönaa hiuksesi kuiviksi harjaa apuna käyttäen.
 • Jaa hiuksesi pienempiin osioihin, hiustesi määrästä ja paksuudesta riippuen esim. 2-3 osioon/kerrokseen. Tee jako korvalta korvalle. Nosta osiot ylös hainhammas- tai perhosklipsiä apuna käyttäen ja jätä alin osio (niskaosio) vapaaksi.
 • Aloita kihartaminen niskaosiosta ja vältä ottamasta liian paksuja osioita raudalle. Kiharra hiukset osio osiolta. Kun ensimmäinen kerros on valmis, laske toinen kerros alas klipsiltä, harjaa kevyesti ja jatka kihartamista.
 • Kun olet kihartanut kaikki osiot, lisää Biozell Aina -hiuskiinnettä. Suihki kevyesti kauttaaltaan kiharoihin 20-30 cm etäisyydeltä. HUOM! Jotta kihara pysyy, tulee hiuksen olla täysin jäähtynyt, ennen kuin lisätään muotoilutuotteita, joten kihartamisen jälkeen odota pieni hetki, ennen kuin laitat hiuskiinnettä.
 • Haro kiharoita varovasti käsin auki tai harvaa kampaa apuna käyttäen. Jos haluat laineisemman lookin, voit harjata hiukset aukikampausharjalla kauttaaltaan useaan otteeseen. Kun kiharasi ovat asettuneet täydellisesti, kiinnitä kampauksesi voimmakkaalla Biozell Professional Super Strong -hiuskiinteellä ja voíla!

 

VINKKI: Lisäboostina voit suihkauttaa tyveen Biozell Professional Rakenne ja volyymisuihketta tuomaan lisävolyymia.

 …PSST! Tiesitkö, että Keratiini on proteiini, jonka tehtävänä on suojata ja vahvistaa hiuksia? Hiukset ovat luonnostaan jopa 80 % keratiinia, mutta jos hiuksia on käsitelty paljon, keratiinitaso voi pienentyä ja tämän vuoksi vaurioituneita hiuksia olisi hyvä hoitaa keratiinia sisältävillä tuotteilla.

Liittyvät avainsanat

Liittyvät tuotteetKatso myös

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
0