Biozell Professional Tuuheuttava Kuivashampoo 100ml

Kevyttä pitoa ja tuuheutta antava, raikastava kuivashampoo

Professional Kuivashampoo puhdistaa ja raikastaa hiukset ja hiuspohjan, ja tekee ne helpommin muotoiltavaksi antaen kampauksille kestävän pohjan. Antaa muotoiltavuutta, ilmavuutta ja kevyttä pitoa sekä poistaa sähköisyyttä.

Pakkauskoko: 100 ml

Aktiiviset ainesosat

Perunatärkkelys: Sisältää C-vitamiinia ja niasiinia. C-vitamiini on elintärkeää hiusten rakenneaineen eli kollageenin muodostumiselle. Niasiini eli B3-vitamiini tunnetaan kyvystään ravita hiuspohjaa ja nopeuttaa hiusten tervettä kasvua. Isopropyl Myristate: Antaa kiiltoa ja pehmeyttä.

Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Aqua, Isopropyl Myristate, Cocotrimonium Methosulfate, Hydrated Silica, Parfum

Käyttö

Käyttö: Ravista purkkia voimakkaasti ennen käyttöä. Hiusten raikastaminen: suihkuta kauttaaltaan kuivien hiusten tyveen. Suihkeen kuivuttua harjaa tai pöyhi hiukset sormin. Kampauspohjan luominen: suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla.

Kierrätysohje

Tyhjän alumiinipullon voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja painonapin muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6411463070006
Alkuperämaa SE

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Saat helposti raikkautta ja tuuheutta pesujen välissä. Täydellinen tyvikohottaja kesken päivän.