Biozell Professional Muotoilukiinne, joustava pito 250ml

Muotoilukiinne joustavaan ja luonnolliseen muotoiluun

Professional Muotoilukiinne antaa keskivahvan, kestävän ja joustavan pidon. Se mahdollistaa kampauksen työstämisen ja uudelleenmuotoilun. Hienojakoinen suihke kuivuu nopeasti ja harjautuu helposti hiuksista. Antaa kauniin kiillon eikä jätä hiuksia tahmeiksi. Poistaa sähköisyyttä. Sisältää vahvistavaa pantenolia. Sisältää UV-, kosteus- ja lämpösuojan. Vegaaninen ja silikoniton. Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Pakkauskoko: 250 ml
Ainesosat

Alcohol Denat., Dimethyl Ether, Aqua, Octylacrylamide/Acrylates/Butylaminoethyl Methacrylate Copolymer, Polyurethane-14, AMP-Acrylates Copolymer, Parfum, Aminomethyl Propanol, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Panthenol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol, Citric Acid, BHT.

Käyttö

Suihkuta kuiviin hiuksiin 20 cm:n etäisyydeltä. Parhaan lopputuloksen saamiseksi pohjusta kampaus Biozell Professional Keratiini Lämpö- ja Muotoilusuihkeella. Jos suutin tukkeutuu, irrota se ja huuhtele lämpimällä vedellä.

Kierrätysohje

Kierrätä tyhjä alumiinipullo metallinkeräykseen, korkki ja painonappi muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6414400028955
Alkuperämaa Suomi FI

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.