Search
Close this search box.

Shampoot

Laadukkaalla shampoolla puhdistat hiuksesi, mutta valitse tuote aina oman tarpeesi mukaan. Näin varmistat, että shampoo tekee tehtävänsä ja ylittää odotuksesi. Suosittelemmekin, että jokaisen hyllystä löytyy useampi shampoo eri tarkoituksiin. Syväpuhdistava shampoo puhdistaa hiuksesi läpikotaisesti, kun taas hopeashampoon tehtävä on ylläpitää vaaleiden hiusten sävyä. Kosteuttava shampoo taas pitää hiuksesi elinvoimaisina pitkään. Herkkäihoisille puolestaan soveltuu parhaiten hajusteeton shampoo, joka ei ärsytä päänahkaa. Kaikki Biozell shampoot suojaavat ja virkistävät värjättyjä, hoitavat rasittuneita sekä hillitsevät sähköisiä hiuksia ja rauhoittavat ärtynyttä hiuspohjaa.

Psst. kuivashampoot löydät hiusten muotoilun puolelta!

Ominaisuudet

Valitut filtterit

Rajaa hakua Sulje

Inspiraatio

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
6