Search
Close this search box.

Miten saan puhtaammat hiukset?

Tuntuvatko hiuksesi likaisilta, vaikka olisit juuri pessyt ne? Ihana, kevyt ja puhdas lopputulos ei tulekaan enää joka pesun jälkeen, vaikka vaihtaisit shampoon? Tai ehkäpä käytössäsi on lähes päivittäin hopeashampoo ja hiustesi sävy on muuttunut tunkkaiseksi? Näihin pulmiin meillä on helppo ratkaisu – syväpuhdistava shampoo!

Mitä syväpuhdistava shampoo tekee?

Biozell Professional Syväpuhdistava shampoo on nimensä veroinen, eli puhdistaa hiuksiasi syvemmältä kuin normaalit shampoot. Tämä loistotuote poistaa muotoilutuotteiden ja mineraalien jäämät hiuksistasi. Shampoo puhdistaa hellävaraisesti, mutta tehokkaasti, ja sen avulla saat poistettua hiuksistasi kloorin, silikonit, veden epäpuhtaudet, meriveden suolan sekä öljyisemmätkin aurinkosuojat. Jos lomallasi suuntaat aurinkoon, niin suosittelemme pakkaamaan tämän shampoon mukaan.

Milloin syväpuhdistavaa shampoota kannattaa käyttää?

Mikäli käytät päivittäin muotoilutuotteita, suositellaan syväpuhdistavan shampoon käyttöä kerran viikossa, jotta muotoilutuotteet eivät kerrostu hiuksiisi.

Pese hiuksesi syväpuhdistavalla shampoolla myös ennen permanenttikäsittelyä tai hiusten värjäämistä tai sävyttämistä. Shampoo ”avaa” ja puhdistaa hiuksesi normaalia shampoota paremmin, jolloin mm. sävytteiden sisältämät suoraväripigmentit tarttuvat hiuksen pintaan paremmin ja näin lopputulos on kirkkaampi.

Syvapuhdistava shampoo

Lue myös:

Näin ehkäiset hiusten rasvoittumista

5 vinkkiä kuivashampoon käyttöön

Liittyvät avainsanat

Liittyvät tuotteetKatso myös

Hiuspohjan yleisimpiä ongelmia ovat hiuspohjan kuivuus, kutina, rasvoittuminen ja hilseily. Vuodenaikojen ja lämpötilojen vaihtelut saattavat lisätä hiuspohjan ärtymistä. Ongelmia kannattaa hoitaa tarkoituksenmukaisilla ja säännöllisesti käytetyillä hoitotuotteilla. Biozell Therapeutic on hiustenhoito-ohjelma, jossa eri tuotteet tukevat toisiaan ja auttavat hoitamaan hiuspohjan ongelmia – tuloksena hyvinvoivat hiukset ja hiuspohja.
Tutustu syksyn uutuuksiin! Uusi Biozell Professional NORDIC BLONDE -vaalennusaine sopii sekä hiusten vaalennukseen että raidoitukseen ja vaalentaa hiusta jopa kuusi astetta. Biozell COLOR MASK Nordic Pastels -taittosävyt puolestaan ovat nopea- ja helppokäyttöisiä uutuuksia, joiden avulla leikittelet väreillä ja taitat vaalennettujen hiusten sävyä pilvenhattaran pastelliseksi.
0