Search
Close this search box.

Arvonnan säännöt

1. Järjestäjä ja yhteistyökumppanit

Troot Finland Oy ja Norlas Oy.
Arvonta ei ole Instagramin järjestämä, eikä Instagram sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity mitenkään Instagramiin.

2. Arvonta

Arvonnassa arvotaan yhteensä kolme (3) voittajaa, jotka voittavat itselleen Biozell-tuotepaketin (arvo noin 100 €) . Palkinnon arvoa ei voi muuttaa rahaksi. Arvonnan järjestäjä maksaa palkintojen tässä mainitusta arvosta arpajaisveron sekä palkinnontoimituskulut.

Voittajat arvotaan osallistujien kesken osallistumisajan päätyttyä 1.9.2020. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti Instagramin direct-viestillä. Jos voittajaa ei tavoiteta seitsemän päivän sisällä, on arvonnan järjestäjällä oikeus arpoa uusi voittaja. Arvonnan järjestäjä ei korvaa palkintoa mikäli osallistujaa ei tavoiteta. Palkinto tullaan luovuttamaan seuraavan 30 päivän kuluessa arvontapäivästä. Palkinto toimitetaan arvonnan voittajalle arvonnan järjestäjän toimesta voittajan ilmoittamaan osoitteeseen. Voittaja vastaa itse siitä, että hänen toimittamansa tiedot ovat oikeat. Osoitetta ja puhelinnumeroa tiedustellaan samassa viestissä, jossa osallistujalle ilmoitetaan voitosta. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomessa oleviin osoitteisiin. Toimitusta varten tarvitaan puhelinnumero, johon ilmoitus saapuneesta lähetyksestä tulee. Järjestäjä ei vastaa noutomääräajan puitteissa noutamatta jääneistä palkinnoista eikä toimita niitä uudelleen.

3. Osallistumiskelpoisuus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset Maria Kangaskortetin, Pippa Laukan tai Ellan ja Helmin Instagram feedin arvontapostaukseen kommentoineet henkilöt lukuun ottamatta seuraavaksi mainittuja poikkeuksia. Arvontaan eivät saa osallistua Norlas Oy:n työntekijät eivätkä heidän perheenjäsenensä. Arvontaan voi osallistua ainoastaan Instagramissa.

4. Osallistumisaika

Arvontaan voi osallistua 27.8.-1.9.2020, ellei toisin ilmoiteta.

5. Osallistuminen

Arvontaan voi osallistua (27.8.-1.9.2020) kommentoimalla Maria Kangaskortetin, Pippa Laukan tai Ellan ja Helmin Instagram Feedin Biozell-yhteistyö- ja arvontapostausta, julkaisut 27.8.2020 ja 30.8.2020. Osallistuminen tapahtuu kommentoimalla postaukseen osallistujan oma hiustenhoitovinkki. Osallistuja hyväksyy samalla arvonnan säännöt.

6. Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon yhteisarvoa. Arvonnan järjestäjä ja arvonnan tekninen toteuttaja eivät vastaa kolmansista osapuolista johtuvista ongelmista kuten ongelmasta yleisessä verkkoyhteydessä, arvontaan osallistuvan henkilön palomuurin tai virustorjuntaohjelmiston toiminnasta johtuvista ongelmista tai arvontaan osallistuvan henkilön tahallisesta tai tahattomasti haitallisesta käyttäytymisestä, eikä mistään näiden takia aiheutuneista vahingoista. Arvonnan järjestäjä ja tekninen toteuttaja eivät ota myöskään vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muulle omaisuudelle tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Trootin ja arvonnan yhteistyökumppanin Norlas Oy:n tai edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan.

7. Tavaramerkit ja tekijänoikeudet

Kaikki tässä arvonnassa esiintyvä materiaali on suojattu tekijänoikeudella, ellei muuten ilmoiteta. Kaiken materiaalin käyttö on kielletty ilman Norlas Oy:n kirjallista lupaa. Nämä arvontasäännöt koskevat kaikkia osanottajia. Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itselleen oikeuden sääntömuutoksiin. Arvontasääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.