Biozell Professional Rakenne- ja volyymisuihke 100ml

Voimakasta tukea ja tuuheutta antava muotoilusuihke

Professional Rakennesuihkeen avulla saat hiuksiisi hallittavuutta ja kestävän lopputuloksen. Suihke lisää hiuksiin rakenteen, jonka avulla se kohottaa hiusta, muodostaen näin tuuhean ja ilmavan lopputuloksen. Antaa kampauksille kestävän pohjan ja voimakkaan tuen. Käytä rakennesuihketta kuivien hiusten tyveen.

Pakkauskoko: 100 ml

Aktiiviset ainesosat

Perunatärkkelys: Sisältää C-vitamiinia ja niasiinia. C-vitamiini on elintärkeää hiusten rakenneaineen eli kollageenin muodostumiselle.
Niasiini eli B3-vitamiini tunnetaan kyvystään ravita hiuspohjaa ja nopeuttaa hiusten tervettä kasvua.

Ainesosat

Butane, Alcohol Denat., Isobutane, Propane, VP/VA Copolymer, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Solanum Tuberosum (Potato) Starch, Silica, Tocopherol, Parfum, Limonene.

Käyttö

Käyttö: Suihkuta kuiviin hiuksiin 20 cm:n etäisyydeltä ja muotoile haluamallasi tavalla. Suihkuta pää alaspäin, jolloin suihke on helpointa saada erityisesti pitkien hiusten tyveen.

Kierrätysohje

Tyhjän alumiinipullon voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja painonapin muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6411463084218
Alkuperämaa SE

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.