Biozell Professional Silver Hopeakuivashampoo 300ml

Keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä taittava kuivashampoo

Biozell Professional Silver Hopeakuivashampoo taittaa hiuksista keltaisuutta ja lämpimiä sävyjä. Tuote raikastaa hiukset ja hiuspohjan, antaa tuuheutta ja poistaa sähköisyyttä. Se antaa myös muotoiltavuutta ja kevyttä pitoa antaen kampaukselle kestävän pohjan.

Pakkauskoko: 300 ml

Aktiiviset ainesosat

Riisitärkkelys : Raikastaa, antaa mattapinnan.
Isopropyl Myristate: Antaa kiiltoa ja pehmeyttä.

Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat. Oryza Sativa (Rice) Starch, Silica, Isopropyl Myristate, Parfum, Cetrimonium Chloride, Limonene, CI77007

Käyttö

Käyttö: Ravista purkkia voimakkaasti ennen käyttöä. Hiusten raikastaminen: Suihkuta 20 cm etäisyydeltä kuivien hiusten tyveen. Suihkeen kuivuttua harjaa tai pöyhi hiukset sormin. Kampauspohjan luominen ja keltaisuuden poisto: Suihkuta kauttaaltaan kuiviin hiuksiin ja muotoile haluamallasi tavalla. Sävy pysyy hiuksissa seuraavaan pesuun saakka. Suojaa vaatteet ja ympäristö.

Kierrätysohje

Tyhjän alumiinipullon voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja painonapin muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6411463070105
Alkuperämaa SE

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

Vinkki

Vaaleiden hiusten luottotuote, jolla saat helposti raikkautta ja tuuheutta pesujen välissä. Täydellinen tyvikohottaja kesken päivän.