Biozell Professional Color Tech tyvispray Latte 100ml

Suihkutettava tyviväri

Sävyttävaä tyvispray luonnonvaaleille hiuksille. Peittää tyvikasvun ja harmaat hiukset välittömästi. Raikastaa hiukset ja hiuspohjan. Peseytyy pois ensimmäisessä pesussa.

Pakkauskoko: 100 ml
Ainesosat

Butane, Isobutane, Propane, Ethyl Trisiloxane, Trimethylsiloxysilicate, Caprylyl Trimethicone, Silica, Disteardimonium Hectorite, CI 77891 (Titanium Dioxide), CI 77492, CI 77499, CI 77491, Triethoxycaprylylsilane.

Käyttö

Käyttö: Suojaa vaatteet ennen käyttöä. Ravista pulloa voimakkaasti ja suihkuta jakauksittain kuivien hiusten tyveen 10–15 cm etäisyydeltä. Anna kuivua ja harjaa tai pöyhi hiukset kevyesti sormin. Muotoile hiukset haluamallasi tavalla.

Kierrätysohje

Tyhjän alumiinipullon voit laittaa metallinkeräykseen, korkin ja painonapin muovipakkauskeräykseen. Mikäli aerosolipullo ei ole täysin tyhjä, oikea paikka on vaarallisen jätteen keräys. Lähimmän vaarallisen jätteen keräyspaikan löydät täältä: www.kierratys.info

EAN 6411463068102
Alkuperämaa SE

Jälleenmyyjät: Ammattilaatuiset Biozell -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista kautta maan.

CM-Sp-Latte_Texture

Vinkki

Saat helposti raikkautta ja tuuheutta pesujen välissä. Täydellinen tyvikohottaja kesken päivän.